christmas showroom

Onze nieuwe showroom is open vanaf 10 december

kerst Collectie 2019

Bezoek onze showroom!

Het is bijna weer de mooiste tijd van het jaar. Bij Othmar Decorations hebben we heel hard gewerkt om een ​​inspirerende en innovatieve nieuwe kerstcollectie samen te stellen. Vanaf 10 december verwelkomen wij u graag in onze volledig getransformeerde winterse showroom. Hieronder willen we alvast vier van onze meest opvallende trends belichten. Waar denken we aan - en natuurlijk: de jouwe - in Kerstmis 2019/2020?

 

Calm Atmosphere

Natuurlijke tonen gecomplementeerd met wit opaal en verschillende tonen van blauw - alsof de maan is verschenen tegen een nachtelijke hemel. Deze trend richt zich op het creëren van een veilige, comfortabele ruimte thuis.

Rustig, sober, zen, rustig ...
Al het goede dat zorgt voor een gelukkig en winters huis.

Bekijk stijl

Rustic & Refined

Stel je voor dat je de bergen van vijf kleuren in het midden van de Andes in Peru met je eigen ogen ziet. Deze berg - met een prachtig en helder kleurenpalet - was de inspiratiebron voor de tweede opvallende trend. Diepe houttinten worden gecombineerd met helderdere kleuren, wat resulteert in een warm en comfortabel interieur.

Bekijk stijl

Classico

Klassieke decoraties worden teruggebracht tot hun essentie.
Hun lijnen zijn eenvoudig, maar toch sierlijk. De belangrijkste kleuren? Duizendjarige roze melanges, klassieke tinten rode wijn, olijfgroen en romig geel. Gecombineerd met zorgvuldig overwogen klassieke details, wordt een moderne maar toch dromerige sfeer gecreëerd. Niets is wat het lijkt.

Bekijk stijl

West meets colour

De warme, rijke sfeer in deze trend doet denken aan een luxueuze hotellobby. De keuze van materialen en kleuren is extreem overdreven. Gepolijst walnoot, glanzend organza en zacht fluweel worden gecombineerd met goud, saffraan en groen. Het is gewoon perfect voor een weelderige kerstvakantie sfeer.

Bekijk stijl