Choose your language

Wij zijn
Othmar
Decorations

Al meer dan 25 jaar marktleider importeur voor de bloemisterij branche en toonaangevend toeleverancier voor de retail in Europa.

Leer ons kennen

home 2

Al 25 jaar kennis en ervaring is de basis voor ons succes

In een kwart eeuw hebben we ons ontwikkeld tot een van de méést vooraanstaande importeurs voor de bloemisterij branche in Europa. Omdat we voortdurend anticiperen op de nieuwste trends, blijven onze klanten ieder jaar weer met veel plezier terugkomen. We zitten nooit stil, blijven vernieuwen en verrassen. Ons professionele en trouwe team weet dan ook ieder seizoen weer de meest inspirerende collectie neer te zetten.

Meer over ons

Schitteren met onze uitgebreide collectie!


Tweemaal per jaar stellen we een inspirerende collectie samen, waarin we aandacht besteden aan de belangrijkste seizoenen en momenten. Met veel plezier reizen we daarvoor de hele wereld over. Want we willen je echt alléén de nieuwste kleurtrends, de mooiste materialen en meest originele designs kunnen bieden. Alles om jou te laten schitteren met vernieuwende en inspirerende creaties.

Zie onze collectie

home 3
Othmar Decorations locations

Een showroom vol inspiratie

Een bezoekje aan onze showroom mag je zeker niet missen. Met maar liefst twee sfeervolle ruimtes met de nieuwste trends, super stijlvolle arrangementen en een scala aan nieuwe artikelen. Kun je niet wachten tot je bezoek aan onze showroom? Dan kun je alvast onze virtuele 3D tour bekijken om inspiratie op te doen.

Ontdek onze showroom

Let's get in touch!

Onze adviseurs denken graag met je mee om producten, kleuren en trends te combineren. Kansen en mogelijkheden waar je zelf wellicht niet aan had gedacht! Ook verwelkomen we je graag in onze nieuwe showroom.

Plan bezoek
Ontdek onze collectie

Met zorg stellen we de collectie samen. Ons inkoopteam reist de hele wereld over, om ook écht alleen de mooiste materialen, kleuren en designs te kunnen presenteren. Dit doen we om jou ook dit seizoen weer te kunnen laten schitteren.

Bekijk collectie