Choose your language

De kracht van Othmar

Wij zijn Othmar Decorations. Onze klanten zijn groothandelaren en verwerkers uit de bloemisterij branche in Europa.
Wat onze kracht is? We zetten ons ieder seizoen weer met passie in om onze klanten te helpen het allerbeste van zichzelf te laten zien. Dat doen we door altijd stijlvolle, unieke en bijzondere collecties te bieden en te anticiperen op de nieuwste trends. We kennen onze klanten goed en hebben aan één woord genoeg. Daarbij schakelen we snel en geen enkele klant zal zich bij ons ooit een nummer voelen. Kortom, we zijn een professionele en betrouwbare partner voor iedereen in de bloemisterij branche die wil schitteren met mooie, stijlvolle en inspirerende creaties!

over ons 1
over ons 2

De geschiedenis van Othmar Decorations

In de zomer van 1973 reisde Harry Oude Weernink voor het eerst door Azië voor zijn werk als handelsagent en importeur. Naar Thailand voor teakhouten huishoudartikelen, Hong Kong voor metalen kandelaars en naar Nagoya voor porseleinen siervoorwerpen. Een bijzondere reis waar de basis werd gelegd voor zijn passie voor bloemisterij artikelen en kerstballen. Een passie die zich in de twintig jaar daarna steeds meer focuste op een héél bijzondere markt; decoratiemateriaal voor de bloemisterij branche.

En niet zonder succes! In 1997 startte hij Othmar Decorations B.V. en wist daarmee een prominente plek in te nemen als importeur en distributeur van decoratiemateriaal voor bloemisterij artikelen. Op dit moment is Othmar Decorations dan ook één van de meest vooraanstaande importeurs van Europa van decomateriaal voor de bloemisterij branche.

Let's get in touch!

Onze adviseurs denken graag met je mee om producten, kleuren en trends te combineren. Kansen en mogelijkheden waar je zelf wellicht niet aan had gedacht! Ook verwelkomen we je graag in onze nieuwe showroom.

Plan bezoek
Ontdek onze collectie

Met zorg stellen we de collectie samen. Ons inkoopteam reist de hele wereld over, om ook écht alleen de mooiste materialen, kleuren en designs te kunnen presenteren. Dit doen we om jou ook dit seizoen weer te kunnen laten schitteren.

Bekijk collectie