West meets colour

De warme, rijke sfeer in deze collectie doet denken aan een luxueuze hotellobby. De keuze van materialen en kleuren is extreem overdreven. Gepolijst walnoot, glanzend organza en zacht fluweel worden gecombineerd met goud, saffraan en groen. Het is gewoon perfect voor een weelderige kerstvakantie sfeer. 

 

Geniet van een luxe vakantie in de feestdagen

Voor iedereen die op zoek is naar een luxe vakantie in de feestperiode, is er geen plaats zoals thuis. Met deze unieke collectie kan elk huis worden omgetoverd tot een elegante schuilplaats. Gepolijste walnoot, glanzende organza en zacht fluweel worden toegepast met diepe, donkere kleuren. Dit zorgt voor een warm welkom en een heel mooi winters gevoel. De sfeer kan bijna 'chic' worden genoemd. De rijkdom wordt expliciet getoond en comfort en luxe zijn weer toegestaan.

 

De hoogtepunten van west meets colour

Hoewel de keuze van materialen en kleuren buitengewoon uitbundig en overdadig is, hebben de vormen in deze collectie een vrij bescheiden karakter. Ronde vormen worden veel gebruikt, uiteraard bedekt met luxe stoffen zoals fluweel en satijn.

 

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie?

We verwelkomen u graag in onze showroom. Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met ons verkoopteam via [email protected] of door te bellen naar +31 541 288 630. U kunt ons ook bezoeken op ChristmasWorld van 25 januari tot 29 januari, Hall 8, stand D60.