Rustic & Refined

Stel je voor dat je de bergen van zeven kleuren in het midden van de Andes in Peru ziet met je eigen ogen. Deze berg - met een prachtig en helder kleurenpalet - was de inspiratiebron voor deze opvallende collectie. Diepe houttinten worden gecombineerd met lichtere kleuren, wat resulteert in een warm en comfortabel winters interieur. 

 

Een crossover tussen etnische motieven en een strak ontwerp

Vaak als er twee werelden botsen en elkaar beïnvloeden, gebeuren er interessante dingen. In deze collectie is er een cross-over tussen etnische motieven en technieken, evenals een schoon, bijna Noord-Europees ontwerp. Bijvoorbeeld: etnische motieven krijgen een frisse en schone uitstraling door te worden verwerkt tot semi-transparante materialen.

 

De hoogtepunten van Rustic & Refined

De collectie heeft een sensationeel kleurenpalet, dat is gebaseerd op de zeven kleurenbergen van Peru. Het gebruik van warme tonen op grote oppervlakken zorgt voor een kleur blokkerend effect met een volledig eigentijdse uitstraling. Het resultaat: een uitstekend interieur dat rust uitstraalt op hetzelfde moment.

 

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie?

We verwelkomen u graag in onze showroom. Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met ons verkoopteam via [email protected] of door te bellen naar +31 541 288 630. U kunt ons ook bezoeken op ChristmasWorld van 25 januari tot 29 januari, Hall 8, stand D60.