Classico

Klassieke decoraties worden teruggebracht tot hun essentie. Hun lijnen zijn eenvoudig, maar toch sierlijk. De belangrijkste kleuren? Duizendjarige roze melanges, klassieke tinten rode wijn, olijfgroen en romig geel. Gecombineerd met zorgvuldig overwogen klassieke details, wordt een moderne maar toch dromerige sfeer gecreëerd. Niets is wat lijkt. 

 

Een sfeer met een speciaal karakter

Deze collectie viert winterse huizen waarin wordt geleefd. Woningen die zijn ingericht met oude materialen en structuren en producten die zijn gemaakt van teruggewonnen materialen, bijvoorbeeld. Het is tegen deze 'ruige' achtergrond dat de subtiele en monotone bloemenafdrukken, vaag herinnerend aan toile patronen, de atmosfeer een speciaal karakter geven.

 

De hoogtepunten van classico

Klassieke decoraties worden teruggebracht tot hun essentie. Maar soms wordt de toeschouwer subtiel misleid. In deze minimalistische sfeer worden romantische elementen zoals parels en kant toegepast. Ze worden gecombineerd met kleuren als roze, rood, groen en romig geel. En als je heel goed kijkt, is er hier en daar een vleugje humor.

 

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie?

We verwelkomen u graag in onze showroom. Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met ons verkoopteam via [email protected] of door te bellen naar +31 541 288 630. U kunt ons ook bezoeken op ChristmasWorld van 25 januari tot 29 januari, Hall 8, stand D60.