calm atmosphere

Natuurlijke tonen gecomplementeerd met wit opaal en verschillende tonen van blauw - alsof de maan is verschenen tegen een nachtelijke hemel. Deze trend richt zich op het creëren van een veilige, comfortabele ruimte thuis. Rustig, sober, zen, rustig ... Al het goede dat zorgt voor een gelukkig en winters huis. 

 

Winterse inspiratie uit Japan

We vinden overal trends. Om de hoek, op een feestje, op een kermis, in een stad aan de andere kant van de wereld of ergens achterin. Deze trendy collectie is geïnspireerd op Japan. In de Japanse filosofie 'Wabi Sabi', om precies te zijn. Door bewust te zijn van de vergankelijkheid van het leven, wordt er meer aandacht besteed aan de schoonheid van het moment. Dit idee kan heel goed worden toegepast op het ontwerp van een winters interieur. Door onnodige details weg te laten, ontstaat een mooie en sobere kerstsfeer.

 

De hoogtepunten van Calm Atmosphere

Handgemaakt papier, hout, steen en andere natuurlijke materialen geven hun eigen kleur aan producten en objecten. We complimenteren deze natuurlijke tonen met glanzend goud en verschillende tonen blauw.

 

Ben je benieuwd naar onze nieuwe collectie?

We verwelkomen u graag in onze showroom. Aarzel niet om een ​​afspraak te maken met ons verkoopteam via [email protected] of door te bellen naar +31 541 288 630. U kunt ons ook bezoeken op ChristmasWorld van 25 januari tot 29 januari, Hall 8, stand D60.