Kerst Ballen

We hebben het allemaal 

TRENDING IN 2019

Zorgvuldig geselecteerd door de Kerstman

Onze nieuwe Kerst collectie bied meer dan 10.000 Home decor en cadeauartikelen om uit te kiezen, alle rond creatieve Thema's

In deze collectie, Othmar Decorations vertegenwoordigt ook een enorme diversiteit in kerstballen, zo zijn er verschillende maten ( 2cm tot 40 cm), 36 prachtige kleuren, unieke materialen ( glas, plastic of glitter ) en meerdere vormen ( ronde, sterren, harten, kegels of zeldzame ornamenten )

Kerst Collectie 2019


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen


oNS ASSORTIMENT


Retail


Ons inspirerende Kerstballen collectie beschikt over de laatste kerst artikelen voor retailers. De verpakking is afgestemd op uw marktsegment. Dit betekend dat kleine arrangementen ook mogelijk zijn.

Groothandel


 Bij Othmar Decorations vindt u een uitgebreid assortiment van kerstboom decoraties, ballen en ornamenten. De verpakking is afgestemd op uw marktsegment. Voor groothandelaren zijn er grotere verpakkingen beschikbaar.

Inrichtingen


Wat is er in onze gedachten - en natuurlijk: Jou - Kerst tijd 2019/2020? Veel versierde kerstballen, dat is zeker. Je vindt deze items in onze inspirerende collectie.


Brochure 2019

Alle trending items op een plek

Download hier 


Onze collectie

Kerstballen maken deel uit van ons DNA. Vindt het uit voor jezelf. Gebruik onze configurator om de perfecte item(s) te vinden voor uw kerst tijd 2019/2020.

cb. 12 glass stars

  • hibiscus
  • 40 mm
  • 1/24
  • 124546
cone
deco
40 MM
silver shiny
silver mat
silver combi
clear pearl
titan grey
arctic white shiny
arctic white mat
white opal
black combi
red shiny
red mat
red combi
dark red combi
heather combi
vintage grape
amethyst
gold shiny
gold combi
champagne combi
autumn blonde
saffron
natural green combi
pine green
greenlake
basic blue
petrol
dark brown combi
opal natural combi
copper combi
ginger combi
autumn sunset
powder pink combi
smokey rose
hibiscushoe wij miljoenen objecten distributeren


Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Michiel Oude Weernink verklaart tiende van de miljoenen kerstballen zijn laatste kerst gedistributeerd door Othmar Decorations. Wat een prestatie! Maar hoe heeft Othmar dit kunnen beheren?


Vooraf, is het belangrijk om te begrijpen dat er meerdere fabrieken nodig zijn om eze productiehoeveelheden te voltooien. Deze fabrieken zijn gelegen in meerdere landen, zoals Vietnam, India en China.

Ten tweede, moet je realiseren dat het onmogelijk is om al deze hoeveelheden te ontvangen op hetzelfde moment. Daarom "splitsen" wij deze leveringen op meerdere momenten het hele jaar door. Voorbeeld: Othmar zal reeds volgende maand de eerste container verzendingen met glas ontvangen, plastic en glitter kerstballen ( voor 2018 levering natuurlijk ). Houd er rekening mee dat alle bestellingen een productietijd van 6 weken hebben. Een transporttijd bedraagt ook 6 weken voor het aankomt in ons magazijn.

Lees verder