HET VERHAAL VAN OTHMAR DECORATIONS

25 jaar kennis en ervaring als fundament voor succes


Othmar Decorations is een organisatie met een verhaal. Een verhaal dat begon met de jarenlange ervaring van Harry Oude Weernink in de bloemisterij branche. Graag nemen wij u mee in onze ontstaansgeschiedenis.


1997: het fundament wordt gelegd

Othmar Decorations vindt haar oorsprong in 1997. In dat jaar zet Harry Oude Weernink zijn 25 jaar lange expertise in de bloemisterij in om een fundament te bouwen. Dat resulteert in een importeur voor home decoraties, natuur- en verwerkingsproducten, specifiek gericht op de bloemisterijbranche. Door zijn inkoopervaring in Zuidoost-Azië weet hij al snel een logistiek gunstig importproces neer te zetten. Die kennis gecombineerd met zijn creatieve oog voor kleuren en materialen maakt van Othmar Decorations al snel een succes.


2001: weg van zolderkamer

Terwijl bij de start nog met drie medewerkers gewerkt werd op een zolderkamer aan de Ganzenmarkt 10 in Ootmarsum, is in 2001 de situatie heel anders. De zolderkamer wordt ingeruild voor een mooi pand aan De Mors, nog steeds in het pittoreske stadje Ootmarsum. Op deze locatie is ruimte voor het presenteren van de decoraties in een mooie showroom. Daarnaast is er een magazijn, een receptie en gelegenheid tot parkeren. Een must, want het bedrijf groeit hard!


2006: en weer komt de verhuiswagen

p naar pand nummer 3! Ons huidige pand voldoet op dit moment ruim aan onze eigen wensen én aan die van de klant. Niet alleen is ons eigen personeelsbestand gegroeid in deze jaren, maar ook de klantenkring is flink uitgebreid. Zowel nationaal als internationaal. Op dit moment leveren we aan circa 34 landen. Een prestatie op zich, zeker als je bedenkt dat we begonnen met twee bureautafels op een zolderkamertje.


Vandaag de dag

Othmar Decorations is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de belangrijkste importeurs voor de bloemisterijbranche. We reizen de hele wereld over om de meest unieke, creatieve en inspirerende collecties samen te stellen. Wij volgen de trends nauwgezet, kijken waar de wensen van onze klanten liggen, maar creëren vooral ook onze eigen trends en collecties. Steeds weer willen we u verrassen, u verleiden, zodat ook u weer uw klant kunt verleiden. Heeft u al een bezoek gebracht aan onze showroom? Het is onder ons gezegd een absolute must. Kom langs en bewonder!