Voorjaar showroom

Onze nieuwe showroom is open vanaf 4th juni

Collectie voorjaar / Zomer 2019

Bezoek onze showroom!

Bora Bora

Picture this:  witte stranden, een azuurblauwe zee en wuivende palmbomen... Wij zeggen: Bora Bora! Dit eiland, dat volgens velen een van de mooiste eilanden ter wereld is, is dè inspiratiebron voor deze exotische trend. Om deze sfeer te creëeren, is het gebruik van kleur erg belangrijk. We kozen bijvoorbeeld voor zachtere tinten groen, roze en oranje. en combineerden dat  met hout, exotische planten en tropische dieren, zoals de kaketoe.Al verlangend naar een adembenemende zonsondergang terwijl we vanuit een hangmat een verkoelend drankje drinken, hebben we een indrukwekkende collectie geselecteerd, waarmee je een paradijselijke Bora Bora-sfeer kunt creëeren.


One Love! 

Siesta Fiesta

Siesta + Fiesta = Mexico! Het land dat bekend staat om de sombrero's, kwasten, pompoms en piñata's. Ons stijlicoon? De legendarische krachtvrouw Frida Kahlo - tot op de dag van vandaag de meest fameuze vrouw van Mexico - bekend om haar karakteristieke zelfportretten. Haar liefde voor haar geboorteland Mexico uitte ze, door het gebruik veel kleurrijke patronen. Daarom hebben we bij dit trendthema voor hardere kleuren gekozen. Een collectie waarin 'Klassiek Frida Kahlo' en 'Modern Mexico' elkaar ontmoeten. Denk maar aan de bloemen in haar haren, maar ook aan de door haar regelmatig afgebeelde dieren, zoals papegaaien, vlinders en de toekan, met een speciale ereplaats voor de alpaca. Laat je meeslepen door de wondere wereld van Frida Kahlo en haar geliefde Mexico.


Viva la Frida! Viva Mexico!

From Nature to the Tropics

Niemand zal het ontgaan zijn, dat binnen onze branche natuurlijke elementen al vele jaren een belangrijke rol spelen. Zoals de titel 'From Nature to the Tropics' als doet vermoeden, hebben we ons laten inspireren door de schoonheid van tropische paradijzen. De belangrijkste tropische musthaves? Groen, bamboe, rotan en exotische planten. Wanneer je deze materialen met zachtere kleuren combineert, in tegenstelling tot de hardere, creëer je een zeer moderne en verfijnde tropische vibe.


Tropical simplicity. Ben jij er klaar voor?