Christmasworld

dé beurs om het jaar goed te starten!

Vrijdag 26 januari – dinsdag 30 januari, 2018
Hal 8, Standnummer D10 & D30.

De kerstballen liggen nog maar net op zolder en de kerstboom is nog geen week geleden van straat gehaald. Toch is nu al hét moment om u te laten inspireren voor het kerstseizoen 2018-2019. Wij heten u daarom van harte welkom op onze beursstand tijdens Christmasworld in Messe Frankfurt van vrijdag 26 januari tot en met dinsdag 30 januari 2018! U vindt ons in Hal 8, standnummer D10 en D30.

Specialisten aanwezig
Onze specialisten zijn ook aanwezig op de beurs en adviseren u graag de juiste collecties samen te stellen voor het komende kerstseizoen. Wilt u van tevoren een afspraak te maken met één van onze specialisten? Stuur een e-mail naar info@othmar.nl met daarin uw eventuele wensen of verwachtingen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Over Christmasworld
Christmasworld is een jaarlijks terugkerende, internationale beurs. Deze beurs laat zich het beste omschrijven als traditioneel vertrouwd en gedurfd vernieuwend. En zoals bij iedere grote beurs draait het ook om zien en gezien worden: iedereen haalt alles uit de kast om de meest pompeuze en inspirerende decoraties te tonen aan het grote publiek. Christmasworld is dan ook met recht dé beurs om het jaar goed van start te gaan en als eerste te zien welke decoraties absoluut niet mogen ontbreken in uw winkel!

Alvast een klein voorproefje? U kunt hier een indruk krijgen van wat u te wachten staat. En vergeet vooral niet door te scrollen naar Christmasworld 2018 om de nieuwe thema’s, kleuren en design van het komende seizoen al te zien!